Diskuze k Alíkovině
« Přejít na článekHouskový knedlík po domácku
Pěkný článek.
Trochu mě mate ten obrázek ingrediencí - vypadá to, že jsi vařil z dvojnásobného počtu surovin, akorát pečivo si pouze zjedenapůlnásobil.
Líbí se mi, že je to neživočišné
- v kupovaných bývá většinou vaječná mlenáž
Dobrej recept. Doporučuju!
Možná tam mohlo být trochu více detailů, ale jinak nemůžu nic vytknout.
Václave, na nějakých komentářích přeci nezáleží, ne?
Mne by daleko víc potěšilo kdybych věděl, že ten recept opravdu někdo zkusí udělat a nepsal jsem to zbytečně
Super článek.. abych ti to vysvětlila. Rex je tu jeden z nejoblíbenějších uživatelů, takže se není čemu divit. Pro mě samotnou je Rex někdo bez koho bych už nedokázala žít..
Zajímavý je, že když vyjde recept od Rexe, tak je tam přes 10 komentářů každé ráno a když vyjde recept ode mě, tak tu nehvízdne ani ptáček..

pět tlapek.
