Diskuze k Alíkovině
« Přejít na článekHraběnčiny řezy
Prodleva 29 dní.
Příspěvek z 18. října ve 14:59.
Prodleva 10 dní.
Příspěvek z 8. října ve 22:22.
Příspěvek z 8. října ve 20:47.
Příspěvek z 8. října v 11:18.
Mohu doporučit, řezy jsou moc dobré. Občas je děláme doma, i když trochu jinak, ale ten základ je stejný. Nebojte se je vyzkoušet, pochutnáte si.
Příspěvek z 8. října v 11:18, upravený vzápětí.
Příspěvek z 8. října v 10:57.
Příspěvek z 8. října v 9:34.
Příspěvek z 8. října v 7:06.
Jako vypadá to chutně.
Ale vypadá to, že to není pro paprikovou šlechtu, pardón šlichtu.


