Alík

  • Alíkoviny
  • Klubovna
  • Hry
  • Nástěnky
  • Soutěže
  • Vtipy
  • Poradna
  • Copak hledáme:
    Kde hledáme: Přihlášení uživatelé mají lepší možnosti hledání.
    Jsi tu poprvé?

    Diskuze k Alíkovině

    « Přejít na článek

    Hraběnčiny řezy

    Nový příspěvek do diskuze:

    Přispívat mohou jen přihlášení uživatelé.

    Pokud máš účet, přihlas se, pokud ne, můžeš si účet založit.

    Prodleva 29 dní.
    Příspěvek z 18. října ve 14:59.
    Kjuba13 v něm napsal:

    Hned by to zmizlo ze stolu. Mňamy mňam

    Prodleva 10 dní.
    Příspěvek z 8. října ve 22:22.
    Rex999 v něm napsal:

    Díky všem.@)->-

    Příspěvek z 8. října ve 20:47.
    L1u0c0k4a v něm napsala:

    Mňam! Díky za recept. ;-)

    Příspěvek z 8. října v 11:18.
    vikiliky v něm napsala:

    Mohu doporučit, řezy jsou moc dobré. Občas je děláme doma, i když trochu jinak, ale ten základ je stejný. Nebojte se je vyzkoušet, pochutnáte si.

    Příspěvek z 8. října v 11:18, upravený vzápětí.
    Baronek v něm napsal:

    Potvrzuji, naprostý luxus, v naší rodině po generace dědíme recept ok

    Příspěvek z 8. října v 10:57.
    Cirilla12 v něm napsala:

    Mňam mňam mňam!8-P!

    Příspěvek z 8. října v 9:34.
    Mrazejk v něm napsal:

    Hned zítra upeču. Nejpozději pozítří (ÍÍÍ)

    Příspěvek z 8. října v 7:06.
    smejky225 v něm napsal:

    Jako vypadá to chutně.

    Ale vypadá to, že to není pro paprikovou šlechtu, pardón šlichtu.