Alík

  • Alíkoviny
  • Klubovna
  • Hry
  • Nástěnky
  • Soutěže
  • Vtipy
  • Poradna
  • Copak hledáme:
    Kde hledáme: Přihlášení uživatelé mají lepší možnosti hledání.
    Jsi tu poprvé?

    Diskuse k Alíkovině

    « Přejít na článek

    Recenze k filmu Volání divočiny

    Nový příspěvek do diskuse:

    Přispívat mohou jen přihlášení uživatelé.

    Pokud máš účet, přihlas se, pokud ne, můžeš si účet založit.

    Příspěvek z 27. února 2020 ve 22:08.
    lékařský v něm napsal:

    No, že to moje Btw. 1. nedává teď smysl. :D

    Příspěvek z 27. února 2020 ve 22:04.
    majdula2000 v něm napsala:

    Díky.:-3

    No a? Je snad zakázáno upravovat příspěvky?8-P

    Příspěvek z 27. února 2020 ve 22:01.
    lékařský v něm napsal:

    A Majdo... já vidím to „upraveno v 17:20“ a upravený na správce Alíka. :-)

    Recenze je dobrá. O:-)

    Příspěvek z 27. února 2020 ve 21:41.
    Adee v něm napsala:

    Nepatří:-D ale proč to tu nepsat?;-D

    Příspěvek z 27. února 2020 v 16:44, upravený vzápětí.
    lékařský v něm napsal:

    No v redakci jsou téměř všichni SA a o zvěrolékařích se nemusí ani mluvit. Pochopitelně to vidí i oni. :-)

    A btw. :D správce klubovny je taky správce a nemůže to vidět. 8-P

    A btw 2. Sem to opravdu nepatří. :D

    Příspěvek z 27. února 2020 ve 14:33, upravený po 3 minutách.
    majdula2000 v něm napsala:

    Úprava článku pro nás vypadá vlastně úplně stejně jako pro vás. Akorát máme možnost měnit článku i nadpis a veškeré možnosti nám zůstávají i po tom, co je článek nachystaný a vydaný.:-D

    Co se nástěnek týče, tak u nich je prostě pár kolonek, z nichž většina vypadá stejně jako políčko, do kterého při zakládání nástěnky píšeš název. ;-)

    Btw... co to má společného s tou recenzí?;-D

    Příspěvek z 27. února 2020 ve 14:03.
    Adee v něm napsala:

    A jak vypadá to když upravujete články a nástěnky a tak. Jak to všecko vypadá?:-D

    Příspěvek z 27. února 2020 v 7:21, upravený vzápětí.
    lékařský v něm napsal:

    Protože by se našel určitě článek, který by moc lidí dobře neohodnotilo a pro autora článku by to bylo zbytečně depresivní.
    Ale zvažuje se, že bude seznam článků, ve kterém budou napsáné jen ty nejtlapičkovější.
    Aktuálně celkové hodnocení článků vidí jen redakce. ;-)

    Příspěvek z 27. února 2020 v 7:15, upravený v 17:20.
    majdula2000 v něm napsala:

    Aháááá, hodnocení. Lukáš pěkně kecá, nevidí ho jen redakce, vidí ho i správci Alíka a zvěrolékaři.8-P Pro vás sice není jen tak vidět, ale když třeba někdo napíše správcům, kolik tlapiček má jeho článek, tak věřím, že mu to povíme.;-)

    Btw, ale teda nevím, co to má společného s tutím článkem.8-P

    Příspěvek z 27. února 2020 v 6:23.
    Adee v něm napsala:

    Ale proč to my nemůžeme vidět?:-D

    Příspěvek z 25. února 2020 v 18:42.
    konemy v něm napsala:

    Mám moc ráda knihu a chtěla jsem jít i na film, ale zdá se, že se v Disney jako obvykle moc nedrželi předlohy. A nevím, jestli bych si zvykla na počítačově generovaného Bucka. Soudě podle live-action Lvího krále spíš ne. :-D

    Příspěvek z 25. února 2020 v 9:02, upravený vzápětí.
    Alpina v něm napsal:

    Krásný článek.:-) Já dávám pět tlapek.:-D

    Příspěvek z 25. února 2020 v 7:48, upravený po 78 minutách.
    majdula2000 v něm napsala:

    Adee, myslíš hodnocení článku? Asi proto, že jsme na Alíkovi, tak aby to bylo takové psí.;-)

    A jestli myslíš, proč je hodnocení, tak... možná proto, aby se třeba dalo zjistit, jaké články se zdejším čtenářům líbí nejvíc, která témata je zajímají.;-)

    Příspěvek z 25. února 2020 v 6:46, upravený vzápětí.
    Adee v něm napsala:

    Ten pejsek je hezkej!:-D a proč se vlastně dávají tlapky? Výzkum?;-D

    Příspěvek z 25. února 2020 v 5:45.
    Rapo v něm napsala:

    Pěkný článek R^ 5 tlapek
    Ani nevím proč, ale připomíná mi to knížku Stařec a moře

    předchozí 1 další