Domácí Indiánky
Budeme potřebovat:
- banán
- piškoty
- čokoládu na vaření
- ztužený tuk
- párátka
Jak na to:
- Nejprve si nakrájíme banán na tenčí kolečka
- Připravíme si piškoty a párátka.
- Na párátko napíchneme piškot (bříškem na horu), banán a opět piškot. Až spotřebujeme všechny banány nebo piškoty, připravíme si čokoládu.
- V kastrůlku rozehřejeme tuk a nalámeme do něj čokoládu. Důkladně mícháme, ať se nám nepřipálí.
- Až bude čokoláda hladká, ponoříme do ní Indiánka a necháme ho na mřížce ztuhnout.
Teď nám už nic nebrání v tom, abychom začali mlsat. Po těchto Indiánkách se hned zapráší. Já je vzala o Vánocích do školy na školní besídku a všichni, včetně paní učitelky, se olizovali až za ušima.
Přeji všem dobrou chuť.