Alík

  • Alíkoviny
  • Klubovna
  • Hry
  • Nástěnky
  • Soutěže
  • Vtipy
  • Poradna
  • Copak hledáme:
    Kde hledáme: Přihlášení uživatelé mají lepší možnosti hledání.
    Mráček
    Jsi tu poprvé?

    Diskuse k Alíkovině

    « Přejít na článek

    Recept: Maršmelounová buchta aneb Jak se mi „povedlo“ moje první pečení

    Nový příspěvek do diskuse:

    Přispívat mohou jen přihlášení uživatelé.

    Pokud máš účet, přihlas se, pokud ne, můžeš si účet založit.

    Příspěvek z 7. listopadu ve 20:20.
    vaiva v něm napsala:

    Hotovo, buchta samozřejmě vypadá jako buchta! :-D
    Jinak doporučuju, během toho tvoření slizu přidávat máslo. Pak se to tolik nalepí, jako když ho tam dáte najednou na začátku.
    A naopak nedoporučuju udělat půlku bez přidávání másla a půlku s! ;-D
    Pak to dopadá takhle. ;-D
    Ale je to mega dobrý! 8-P

    Příspěvek z 7. listopadu v 18:52, upravený po 3 minutách.
    vaiva v něm napsala:

    Část buchty v pekáči. O:-)
    Druhá jaksi uvízla v míse, ve které se míchalo... :-D
    https://2i.cz/i/VhHLz

    Druhá část je tedy v míse:
    https://2i.cz/i/VhjpF

    Příspěvek z 28. října v 10:40.
    VikiKlára v něm napsala:

    Vypadá to božsky ale!8-D8-D@)->-@)->-

    Příspěvek z 16. října v 19:12.
    notička1999 v něm napsala:

    Poprvy jsem pekla kynutou buchru a nedala tam droždí a podruhé jsem dělala tvarohovou bábovku a ta se mi povedla

    Příspěvek z 16. října v 9:17, upravený vzápětí.
    fenečkaEjmi v něm napsala:

    To vypadá moc krásně. ;-)

    Příspěvek z 16. října v 8:56.
    Copinka v něm napsala:

    Já jsem ji samozřejmě nejvíc povzbuzovala O:-)

    Příspěvek z 16. října v 7:34.
    ultron01 v něm napsal:

    Té poslední fotky jsem se trochu lekl....je jak z nějakého hororu....:-D

    Ale jinak .... dobrý recept!!!8-P

    Příspěvek z 16. října v 7:09.
    amandamesa v něm napsala:

    To bude sladky jak cecek. Po tomhle se kila jen pohrnou. :-D uz vim ted ze tohle nesmim :-D

    předchozí 1 další