Alík

  • Alíkoviny
  • Klubovna
  • Hry
  • Nástěnky
  • Soutěže
  • Vtipy
  • Poradna
  • Copak hledáme:
    Kde hledáme: Přihlášení uživatelé mají lepší možnosti hledání.
    Jsi tu poprvé?

    Diskuse k Alíkovině

    « Přejít na článek

    Recept na sladký život? Čokoláda!

    Nový příspěvek do diskuse:

    Přispívat mohou jen přihlášení uživatelé.

    Pokud máš účet, přihlas se, pokud ne, můžeš si účet založit.

    Příspěvek z 10. prosince 2021 v 15:50.
    laurinka654 v něm napsala:

    No mohla jsi tam dát více obrázků čokolád a taky ke každé něco napsat jinak článek docela dobrý i tam máš aspoň tři a video taky fajn a taky jsi o tom věděla spoustu věcí takže 5 tlapek.

    Příspěvek z 7. prosince 2021 v 15:47.
    Danielenl v něm napsala:

    Takže já budu hoooodně zdravá!;-);-D:-D;-D
    Dávám 5🐾🐾🐾🐾🐾!

    Příspěvek z 5. prosince 2021 v 17:02.
    Hogo v něm napsal:

    Zkus se podívat na cokolada.cz , doporučuji zkusit, sic trošku dražší, čokolády jako Bonnat nebo stellu s granátovým jablkem, obojí výborná čokoláda. Myslím, že mají někde i degustační program, můžeš se klidně přihlásit a nakouknout do jejich tajemství. ;-)

    Příspěvek z 5. prosince 2021 ve 13:22.
    1v8na v něm napsala:

    Hogo asi jsem trochu nižší sociální třída, ale značky čokolád Willie's cacao, Seed and Beens, Ben to Bar… se k nám na dědinu ještě nedostaly :-D Nicméně pokud mi seženeš kontakt na výrobce těchto čokolád, velmi ráda se jich zeptám na jejich výrobní tajemství .-)
    A informace, které ti v článku chybí si sama doplním, aby můj příští článek byl výbornej :-P
    Děkuji za tvoje ocenění v podobě čtyř tlapek ;-)

    Příspěvek z 3. prosince 2021 v 7:08, upravený po 4 minutách.
    Hogo v něm napsal:

    Čekal jsem trochu větší rozpis o kvalitních čokoládách (pokud znáš, tak Willie's cacao, Seed and Beens, Ben to Bar…), také bych tam rád viděl něco o odrůdách kakaovníků (Criollo, Forastero…), každý specifický jinou chutí a jinou kvalitou. Mohla jsi zmínit, že kvalitní čokoláda se pozná tak, že když jí rozlomím, křupne, že se čokoláda nekouše, ale cucá… tyto informace mi tam trochu chybí.
    Jinak ale pěkné nahlédnutí do známých firem, celkově to vidím na čtyři tlapky. :-)

    předchozí 1 další