Diskuse k Alíkovině

« Přejít na článek

Snídaně z ovesných vloček

Nový příspěvek do diskuse:

Přispívat mohou jen přihlášení uživatelé.

Pokud máš účet, , pokud ne, můžeš se zaregistrovat.

Příspěvek z 20. ledna ve 12:34.
VikiKlára v něm napsala:

Já si jí dělala už i dříve, než jsem si přeçetla článek.

Příspěvek z 19. ledna v 17:14.
Rodé v něm napsala:

:-):->:-D;-DR^R^R^@)->-$>$> mňam

Příspěvek z 17. března 2017 ve 21:17.
DamborskaT v něm napsala:

Reakce na Verča-22:

Jasně, zkus třeba slunečnicový olej. Ale nedoporučuji olivový, má výraznou chuť a aroma. Kokosový olej se tam dává proto, že je to sladký pokrm a kokosový olej taky. 😉
DamborskaT

Příspěvek z 16. března 2017 v 16:29.
Verča-22 v něm napsala:

Můžu použít:

Ahoj mohla bych u toho prvního receptu dát místo kokosového oleje nějaký jiný olej?? Nám doma totiž došel

předchozí 1 další