Diskuze k Alíkovině
« Přejít na článekTiramisu z mascarpone

Zajímavé, ale docela složité. Sama občas dělám tiramisu, ale bez vajec, bez rumu a z polovičního mascarpone, stejně je toho i tak vždycky moc.
Ale nebráním se této variantě s vejcem a amarettem, někdy snad vyzkoušíme. Jen to nevydrží tak dlouho.

No, Rexosi! Ty děláš i bezmasý jídla?!
Jinak, abych přispěla k tématu - Tiramisu vždy děláme na Vánoce a dáváme ji do skleniček. Nejsem si teď jistá, jestli dáváme rum, nebo amaretto... Ale děláme kakaový posyp, většinou buldočka, takže máme takový "buldočí tiramisu"

Vypadá to luxusně
P.s. na tom obrázku ty namočené piškoty vypadají jak plesnivé
To vypadá chutně! Trošku se bojím sirových vajíček, ale vyzkouším to. Co čtu, tak se dají vajíčka pasterizovat, tak v nejhorším budu mít ke svačině uvařené vajíčka no.