- Gnocchi - používám klasický polotovar (tzn. vakuově balenou plastovou vaničku 500g, nemražené),
- nevařím tak, jak píší v návodu, ale restuji v pánvi na sádle dozlatova
- vsypu do zapékací misky
- nastrouhám Nivu, uzený Eidam, klasický 30% Eidam a nakrájím Camembert (nebo Hermelín) a nějakou dobrou libovější klobásku
- vše promíchám s noky a zapékám v troubě dozlatova (asi 30 minut).
Alíkovina
Valentýnské gnocchi se sýrem
vydáno 1. dubna 2017 v 7:12
• recepty
Výborné gnocchi se sýrem
Další zajímavé články:
Autorka:
zlatisQo2014
Tento článek byl zařazený ke zveřejnění bývalým vedením Alíka, jeho úroveň tedy nemusí odpovídat současným redakčním standardům.
» přejít do diskuze
DžungaráčekChlupáček v něm napsala:
Diskuze k článku (2)
Příspěvek z 4. srpna 2022 ve 13:17.
Příspěvek z 1. dubna 2017 v 8:51.

Možná si to někdy uvařím
Vypadá to dobře, možná si to někdy uvařím