Alík

  • Alíkoviny
  • Klubovna
  • Hry
  • Nástěnky
  • Soutěže
  • Vtipy
  • Poradna
  • Copak hledáme:
    Kde hledáme: Přihlášení uživatelé mají lepší možnosti hledání.
    Jsi tu poprvé?

    Alíkovina

    Zapečená jablka

    vydáno  •  Čtenáři píší Alíkoviny · Recepty
    Máte doma jablka a nevíte co s nimi? Tak proč nezkusit zapečená jablka? Chutnají prostě báječně!

    Potřebuješ:

    • mírně nakyslá bio jablka (jedno na osobu)
    • vykrajovač jader
    • lžíci rozinek
    • lžičku medu
    • lžíci mandlových lupínků
    • žáruvzdornou misku
    • lžíci rostlinného tuku nebo másla

    A tady je postup: Omyj jablko a vykrajovačem jader vyber ohryzek. Vzniklý otvor naplň rozinkami, medem a mandlemi. Vymaž žáruvzdornou misku a polož do ní jablko. Postav misku do předehřáté trouby a nech jablko při 200 °C péct přibližně 20 minut.

    Autorka:

    Tento článek byl zařazený ke zveřejnění bývalým vedením Alíka, jeho úroveň tedy nemusí odpovídat současným redakčním standardům.

    » přejít do diskuse

    Diskuse k článku  (1)

    Příspěvek z 6. listopadu 2016 v 15:40.
    rtep v něm napsal:

    dobrota

    to musí bejt super dobrota16